събота, 06.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

Добруджа се събужда!

Искате ли да сте част от това - рязък спад на цената на имотите, непродаваемост на земите, изтребление на птици, намален млекодобив при добитъка, изсушаване на почвата, намаляване на валежите, нарушено биоразнообразие, обезлюдяване на територии, ерозия, замърсяване на водата, пожари, намалена популация на животни, пчели, птици; спад на икономиката, влошаване на здравословното състояние на близките ви – деца, внуци, родители?

"Ново Начало" - събора на българите

На 22.06.24г-23.06.24г в Исторически парк, намиращ се в с. Неофит Рилски общ. Ветрино, ще бъде проведен събор под надслов "Ново Начало". За пета поред година, домакините ще дадат най- доброто от себе си за да посрещнат хилядите гости. Милен Петров, част от Исторически парк, отново ще отговаря за организацията на фестивала. Споделя, че през последните години, хората имат все по- голям интерес към историята.

Доброволци пазят чистотата на границата

Гражданските общества от община Генерал Тошево, Кардам и Добрич проведоха поредна съвместна доброволческа акция. През изминалата неделя ,,Доброволци Добрич", сдружение „ДоброЖънци“, жители на град Генерал Тошево и село Кардам се обединиха и почистиха КПП Кардам. "Едно от най- важните неща в това да си доброволец е да събуждаш точно това чувство на отговорност у останалите граждани."

© Всички права са запазени, 2024.