събота, 06.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Дейности

Всички статии от избраната рубрика

"Ново Начало" - събора на българите

На 22.06.24г-23.06.24г в Исторически парк, намиращ се в с. Неофит Рилски общ. Ветрино, ще бъде проведен събор под надслов "Ново Начало". За пета поред година, домакините ще дадат най- доброто от себе си за да посрещнат хилядите гости. Милен Петров, част от Исторически парк, отново ще отговаря за организацията на фестивала. Споделя, че през последните години, хората имат все по- голям интерес към историята.

Доброволци пазят чистотата на границата

Гражданските общества от община Генерал Тошево, Кардам и Добрич проведоха поредна съвместна доброволческа акция. През изминалата неделя ,,Доброволци Добрич", сдружение „ДоброЖънци“, жители на град Генерал Тошево и село Кардам се обединиха и почистиха КПП Кардам. "Едно от най- важните неща в това да си доброволец е да събуждаш точно това чувство на отговорност у останалите граждани."

Будни хора в помощ на природата

Така доброволци от с.Неофит Рилски, областите Добрич и Шумен и сдружение ДоброЖънци, се сбраха край малкия язовир до с.Плачи Дол общ.Добрич, да облагородят природата, залесявайки я с 50 пауловни дръвчета и 50 акации.

Лагеруване сред божури с ДоброЖънци и приятели

На 11.05-12.05 край с.Сираково обл.Добрич, бе организиран пролетния палатков лагер на ДоброЖънци и приятели. С „Песен за божура“, написана от Дамян Димитров, бе поставено началото на двудневното приключение.

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.
© Всички права са запазени, 2024.